"Misschien"
Misschien duurt het nog even,
Zijn wil geschied alleen.
Toch zul je eens genezen,
lach maar door je tranen heen.
Zijn belofte houdt Hij gestand,
vandaag nog net als toen.
Jouw naam staat in zijn hand,
op Zijn tijd zal Hij het doen!
Misschien gaat het heel anders,
dan je eigenlijk wel dacht.
Gods werken zijn zo anders,
en onbeperkt is Zijn macht!
Zijn liefde is zo wonderbaar,
raadselachtig en zo groot.
Menselijk ondenkbaar,
doorbrak Hij voor ons de dood!
Misschien gebruikt Jezus jou,
om anderen te wijzen.
Op Zijn liefde en Zijn trouw,
en Zijn grote naam te prijzen!
Zijn liefde voor ons mensen,
werkt soms door tranen heen.
Eens vervult Hij al je wensen,
zie slechts op Jezus alleen!
***************************************