In de chaos van het leven dat ons omringd
moet er toch een lichtpuntje zijn dat niet verdwaald in de duisternis.
Een puntje dat geluk verspreidt, iets of iemand dat een glimlach tovert op ieders gezicht.
Een puntje dat de regenboog tegen de grijze lucht doet verschijnen.
In de massa van de mensen om ons heen
loopt voor iedereen een lichtpuntje rond.
Een puntje dat je aanvaardt zoals je bent, iemand die de glans in je ogen terugbrengt.
Een puntje dat de zon doet schijnen op een regenachtige dag.