als of ik engelen hoor praten,
in mijn dromen,
in mijn slaap.
opa geef je me een teken.
dat er iets gaat komen??
nu je er niet meer bent,
ben ik niets meer gewent.
ik mis jou heel erg.
geef me kracht.
dat ik kan verder leven.
zonder jou.
wat moet ik nou.
het leven gaat zo moeilijk.
zonder jou.
ik denk dag en nacht aan jou.
omdat ik zoveel van je hou.
lieve opa,
kom terug in mijn leven,
heel even maar.
als ik je maar zie.
en ja kan omhelzen.
ben ik blij.
kom terug bij mij.
lieve opa,
ik mis jou zo
maar ik blijf je altijd trouw.