Soms..
Als ik je nog maar zie ben ik al bang
Je bent zo mooi en vriendelijk, dankbaar
Vele jongens willen iemand zoals jij ..
daarom ben ik zo bang..bang om...
je kan zoveel mensen kan krijgen die van je
houden , mensen zoals jij en ik..
bang dat er iemand tussen zit die meer van je kan
houden dan ik..elke dag kom ik meer en meer zot..
niet van jou , maar omdat ik niet rustig van je kan
Houden..genieten van onze momenten samen , ik ben
zo bang..Bang om je te verliezen..
Ik ben zelfs zo bang dat ik je verlaat..
Ik hou van je , en ik zal altijd van je houden..
Wietse