opa,
je heb me verlaten.
in alle donkere gaten.
ik kan het niet meer aan.
het leven woord zo moeilijk.
zo saai,zo gewoon,zo normaal.
ik mis jou.
alle sterren vertellen mij,
dat er iets leuks gaat komen.
dat leuks ben jij!!
kom terug bij mij!!
PLEAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!