Hopeloos romantische geest
Je hoofd is naar de zon gekeerd
als aanzoek naar geluk.
Je hopeloos romantische geest
verlost je steeds van elke druk.
En in je dromen zie jij al
hoe je vannacht je ladder neemt.
Dan klim je rustig naar de maan
net alsof je de wolken zeemt.
De weg is lang, maar niet voor jou.
Jij zal toch eeuwig leven.
De man die jou graag gek verklaart
zal jij ongelijk geven.
Met beide voeten op de maan
kruip je onder je hemels laken.
Je blik gericht op verre sterren
en morgen in de zon ontwaken.