Lucht dodelijk zwart gevuld
Mijn longen buiten adem
Eerst langzaam rennend
Dan een explosie van kracht
Spieren bijna scheurend
Denkend aan dolende zielen
Zijdezacht gerinkel
Bekend geluid
Ogen op mij gericht
Stop, ik smeek het
Ik sta bewegingsloos
Van zinnen beroofd
Het kwaad roert zich
Dan de stilte doorbroken
Door een bovenatuurlijke kreet
Het enige geluid
Een enkel woord
Een verscheurende vloek
Bladeren rottend voor mijn voeten
Mijn zenuwen kortsluitend
Ik zie een elf
Ik zie er twee
Mijn verstand keert terug
Ik open mijn ogen
Door het gordijn zie ik twee lichten
De lichten van de auto van de buurman
Ik draai mij om
Hopend op een mooiere droom