Schimmen dwaalden cirkels in deze nacht
slierten geesten zweefden in de kilte
kreten galmden luid, verschrikte stilte
oude knoestenboom stond eenzaam op wacht.
Dit is nacht van heksen en tovenaars
als uilen roepen, de katers scheuren
felle kreten om het feestgebeuren
donkere lichten verkleuren naar paars.
Gebroken stemmen trachtten te zingen
geweeklaag om hun verloren krachten
verkrampte beelden van aardse dingen.
tot plots vele kinderstemmen wensen
helder klonken en schaterlachten
om de schrik van die grote mensen.