Vragenwijn
Wonderloze lichaamstaal,
uit de fles gevallen.
Ontkurkte spinsels dalen neer,
totdat zij stemmend lallen.
vraag ik haar,
vraag aan jou,
vragend vraagt zij mijn bestaan.
Openhartig taalgeweld,
doet elkaar bewegen
tot genegen eerlijkheid
pas dan wordt er gezwegen