Het is een sprookje
sinds jij er bent
Nooit heb ik dat willen geloven
maar jij bent echt mijn hunk, mijn vent
Niet voor even
maar echt voor altijd
Het klinkt zo vast
maar het heeft me bevrijd
van al die onzekerheid
Dankje lieve schat
voor alles wat je voor me over hebt
en ooit voor me over had
Al die moeilijkheden
en toch had je geduld
Ik weet
dat je daarmee mijn hart hebt gevuld
Voor nu
en voor morgen
Zonder jou
is het een leven zonder zorgen
Zo lijkt het
en zo is het
Want ik hou van je
tot en met...
...de eeuwigheid!