‘K weet niet…
‘K weet niet waar je bent, of wat je doet.
Je alles vertellen? ‘K weet niet of ik zwijgen moet.
‘K weet niet wat je voor mij voelt.
Ik slaap onrustig. ‘K weet niet of jij ook ’s nachts woelt.
‘K weet niet of je me mist en dat je liever bij me bent.
Voor eeuwig samen. ‘K weet niet of je voor mij wegrent.
‘K weet niet of je op mij wilt wachten.
Zal jij er zijn? ‘K weet niet of jij naar mij zal smachten.
‘K weet niet of je veel van mij houdt.
Ben gek op jou. ‘K weet zeker: zonder jou heb ik het koud.
‘K weet niet of mijn hart leeft. Wacht…, ik hoor een gil.
Het schreeuwt om jou. ‘K weet nu dat ik je nooit meer kwijt wil!