Ik was zo vaak gekwetst
zo vaak bedrogen
en toen kwam jij
maar mijn hart zat op slot
daar kon niemand bij
wat heb jij moeten vechten
om de sleutel te krijgen van mijn hart
om het weer toegankelijk te maken voor liefde
er zat immers alleen maar smart
en toch ging heel voorzichtig
dat deurtje open
ik kon er niet aan ontsnappen
jij gaf me weer hoop op nieuw geluk
en liet mij voelen
echte liefde gaat niet stuk
door jouw liefde en warmte
heb ik de deur van mijn hart
weer wijd open staan
aan jou geef ik de sleutel
zodat hij nooit meer dicht kan gaan.