Verdrongen zeer
Ik hoor de wind.....
de wind om mijn hart heen glijden
Ik hoor een kind.....
een kind een doodsstrijd strijden
Ik hoor mijn stem.....
die de woorden niet kan vinden
en ik herken
de geluiden van weleer
en ik voel
al het verdrongen zeer.
Ik hoor een deur.....
een deur mijn hart dichtslaan
Ik denk mijn gedachten.....
mijn gedachten die nergens heen gaan
die niet meer willen weten,
alles willen vergeten
en ik voel de kou
om het verlies van jou
en ik herken het weer.....
al het verdrongen zeer.