Na lang nagedacht te hebben
Ben ik eruit
Het is over tussen ons
Dat is mijn besluit
Het hoeft van mij niet meer
Dit klote gedoe
Om elkaar beter te leren kennen
Het komt gewoon, we zijn er nog niet aan toe
Wij samen
Die mooie nacht
Zo lang
Heeft veel bij mij terwege gebracht
Het is jammer dat het zo snel al ophoudt
Nooit meer wij samen
Wat er gebeurd is tussen ons
Zal ik als een mooie herinnering bewaren..