Deze nacht, net als die van gisteren
Gevuld door de herinnering aan jou en mij
Morgen zal ik mij weer zorgen maken,
over liefde die misschien niet meer zal zijn
De ochtendzon brengt niet langer warmte
Verstopt is zij achter wolken
De nachten met jou die zo warm voelde
zijn nu soms koud en guur
Ik heb mijn ziel gezocht
om mijzelf te hervinden
maar ik was hem niet in mij verloren
bij jou ben ik hem kwijtgeraakt
Wakker worden zal nooit meer hetzelfde zijn
De avonden brengen mij alleen maar meer pijn
Alleen als ik mijn ogen stevig sluit
Gaat de storm een beetje liggen
Maar als je weer in mijn armen bent
Als je de woorden fluistert die ik horen wil
Als je alles goed maakt met je aanrakingen
Dan is onze droom weer heel