Ooit al eens gevoeld hoe het is om
ieder moment te vrezen voor je leven?
Ooit al eens gedacht,
nu houd ik dit leven niet langer vol?
Ooit al eens afgevraagd
ben ik wel nog een mens?
Ooit al eens daarover gedacht?
Waarom dan nog klagen?
Wie niets gelooft van al het wrede
die al is gebeurd
is gedoemd om het zelf mee te maken