Welkom Herfst met al je kleuren..,
Betoverd je steeds weer ieder bos.
Ieder jaar gaat het Weer Gebeuren..,
Kale Stammen Omringt door Mos.
Wind en Regen in het Gezicht..,
s`Avonds steeds korter licht..,
Elfen Bankjes aan de Bomen..,
Wind speelt met Bladeren..,
Die naar Beneden komen.
Zonne Stralen op de Bonte kleuren..,
Kruidige Najaars geuren..,
Kastanjes over de grond Verspreid..,
Wat is de Herfst toch een Prachtig Jaargetijd.