De jongen in de wollen trui
Verscholen in een wollen trui
zit je zwijgend in een hoek.
Die jongen die steeds overkomt
als een gesloten boek.
Verkleumd van koude in je trui
geniet je van jezelf.
Jezelf en je gedachten.
Komt van de aarde los.
Je hoort een engel praten.
Hij fluistert tegen jou
dat je verder moet leven.
Gaan leven in het licht.
Rondom je start het zingen
verleidend, helder, mooi.
Als jij nu ook gaat zingen
valt alles in zijn plooi.
Je sluit je ogen, langzaam
en zingt een prachtig lied.
Verbijsterd kijken mensen op.
Zo kenden ze jou niet.