Ons leven is net een liedje
Dat bij de geboorte wordt aangezet
Veel fases en onderwerpen
Een nieuw titel voor elk couplet
Maar 1 van de coupletten
Waar de meeste van ons op wachten, aandachtelijk
Is het stuk van het Levenslied
Waarin wordt gezongen over het Huwelijk
Wanneer je een ander soort liefde ondekt
En je de ware zult tegenkomen
Wanneer het leven zo gelukvol is
Dat alles zo uitkomt als in dromen
Jullie hebt die fase bereikt
Met een klein iets, slechts een woord
Met behulp van twee letters
Hebben jullie het Huwelijkscouplet gehoord
Terwijl de meeste van ons er nog naar uit kijken
Wachtend op dat couplet van hun Levenslied
Dat zingt over Liefde en Vertrouwen
Maar tot deze behoren jullie, sinds vandaag, niet
Jullie bevinden je nu in een nieuwe fase van het Leven
Die twee mensen tot 1 iemand mengt
Een nieuw begin
Dat Liefde, Vertouwen en Eerlijkheid meebrengt
En vandaag De Dag, die het allemaal mogelijk maakt
Een start met nieuwe mogelijkheden
Voor de bruid en de bruidegom
Die een nieuw Leven zullen betreden
Jullie zullen een ander couplet aanhoren
Waardoor je het Leven dan anders ziet
Dat zal zo mooi in de oren kilinken, zo onbeschrijfelijk
Een Nieuw Begin, Nieuwe Fase en een Nieuw Couplet van `t Levenslied.