je droomkussen in de kast
alle lieve woorden vergeten
alles verdwenen
het was maar een last.
nooit meer
jouw lach,jouw woorden
en jouw dromen
alles leg ik in mijn kast neer.
mijn hoofd is leeg
mijn hart is dood
alles weg
wat ik van jou kreeg.
eenzaam en alleen
ben je nu
net als ik
waar moeten we nu heen?