Als je dit zou lezen
als ik dood was of voor altijd ongenezen,
dan was je boos geweest
op een dode geest.
Ik heb je bedrogen,
glashard tegen je gelogen
Ik ben met andere jongens bezig geweest
ik vind het vreselijk dat je dit leest.
Gedichten kwamen altijd recht uit mijn hart
jij ontving ze met smart.
Sommige liet ik je niet lezen,
dat heb ik je nu wel bewezen
In praktijk ben ik nooit vreemdgegaan,
maar in gedachten heb ik bij andere jongens stilgestaan.
Ik stel je teleur nu
en dat doe ik dit hele boek door contenu.
Maar steeds zie je dat ik weer uitkom bij jou
ik hield het allermeest van jou.
Die anderen waren er...
maar altijd te ver
van me vandaan.
Ik liet ze nooit verder naar me toegaan.
Ik dacht aan ze,
wat was er mis met me?
Ik kan nu zeggen dat jij de enige voor me was,
kon ik het maar recht in je ogen zeggen als ik genezen was.
Het spijt me dat ik nooit helemaal eerlijk tegen je ben geweest,
van mezelf haat ik dat het allermeest.
Je verdient het niet,
ik doe je nu zoveel verdriet
Schat, geloof me nou
ik hou van jou!
Ik neem je mee in mijn hart naar dat andere land,
ooit loop ik daar met jou hand in hand.
Je gelooft me nu niet
nu je dit allemaal zo ineens ziet.
Dat begrijp ik maar al te goed
maar ik weet dat je het ooit begrijpen doet.
Dan zie je in dat jij echt de ware voor me bent
dat jij degene bent die mijn liefde echt kent.
Ik hou van jou
maar ik ga nu gauw
Niet meer verdrietig zijn
Je zult voor altijd bij me zijn.