Nooit alleen
Als de zon op komt kijk ik naar haar
Zij die elke dag weer schijnt,zij die mij mee neemt en me laat dromen.
Als ze ondergaat zeg ik haar gedag en komt haar liefde De Maan.
De maan van wie ik de kracht krijg, de energie, de liefde.
Daarom leef ik snacht's en ben ik blij dat ik dat mag mee maken.
Als ik er naar kijk weet ik dat er altijd nog iemand kijkt en ik nooit alleen zou zijn.
LOve