Op jouw begrafenis stond ik daar
aan de grond genageld
mensen die zeiden hoe aardig je was
ik wou wel schreeuwen
dat je een schijnvertoning had gehouden
maar ik stond daar
aan de grond genageld
kon niet reageren
alleen denken wat je had gedaan
de beelden die ik weer voor me zag
en waat ik dus niet het antwoord op krijgen mag