wil jij soms dood of zo!!
soms eet je nauwelijks omdat je bang bent dik te worden
en vandaag hoorde ik dat je je in je pols had gesneden
alleen je beste vriendin had je het laten weten
ze heeft het tegen mij verteld
zij kan het toch ook niet bij zich houden
wij zijn toch vrienden dat is toch wat telt
hoe kon je dat nou doen
je weet toch dat we om je geven
wil je jezelf nou echt beroven van je leven
ik snap het niet kan er echt niet inkomen
ik weet alleen dat je me ontzettend bang maakt
dat je me hard hebt geraakt
ik heb je al lang niet meer gesproken
het leek wel of ik zat ondergedoken
eerst anderhave week ziek
en toen een week vakantie ik had het erg druk
en jij ook je was bijna altijd bij malu
maar dit hoeft toch niet,toe
laat ons je helpen vertel dan wat er met je is
je weet toch dat we wel om je geven
wij zijn je vrienden die heb je nodig in je leven
heb je nu opeens nix meer om naar te streven??
ik snap ook niet om welke reden
maar dat zal wel weer aan mij liggen
ik zal weer te niet snappend zijn
maar toch het doet me pijn
te weten dat een vriendin van mij dit heeft gedaan
ik wil je helpen zodat je weer verder kan gaan
ik moet doen alsof ik van niets weet kan er alleen met malu over praten
ik kan het echt niet zo laten
maar ik weet even niet wat te zeggen
snap niet hoe je dat jezelf aan kon doen
maar je moet wel weten dat ik je altijd zal steunen
en je er altijd voor je zal zijn
maar alsjeblief doe jezelf geen pijn
(ik moest het even kwijt ik moet nml net doen alsof ik van nix weet en t'is zo moeilijk)