Frappant
mensen die kijken naar dezelfde mens, tekenen
zijn innerlijk in eindeloze interpretaties
We praten over liefde… dat bij een dieper
ervaren dikwijls blijkt, voor elk wat anders betekent
En geen van allen is meer of minder waar
Frappant
hoe een zicht zo subtiel kan veranderen
moment op moment
En wanneer wij ons daarop heimelijk betrappen,
voelen we ons meermaals verloren en soms bedrogen
Allen worden we geraakt ieder in zijn eigen taal
en vaak zijn we meer dronken van onszelf achterna te hollen
Frappant
als het’ ik’ vergeten is, komt zomaar het werkelijke
in beweging, natuurlijk en ongedwongen
Frappant
dat het’ ik’ zo graag wil zijn, al is het maar de leugen
Het berust waarschijnlijk op heel weging zelfvertrouwen