Liefste, je bent zo mooi
Je bent zo lief voor me , zo warm
Elke dag naast jou wakker worden is heerlijk
en je schitterende lach maakt mij blij
Je bent mijn droom die in leven is gekomen
Jij bent het , met jou wil ik alles delen
ze zeggen altijd ..De eerste vrouw die je moet
van houden is je moeder, anders ga je geen
andere vrouw in je leven kunnen graag kunnen zien
Wel dan heb ik net ontdekt dat ik mijn moeder
Heel graag zie , want ik hou zielsveel van jou
Wat ze nog zeggen is , als van iemand
Zielsveel Houd ga je haar niet bedriegen
Wel ik ben vandaag ontdekt dat ik zielsveel
Van je hou , maar ik spreek nooit van trouw
Het spijt me
Je blijft mijn liefste..
Wietse