je verleid me met je woorden
je kijkt naar een andere kant
je speelt met zoete akoorden
en toch betekend het niets
de pijn
de liefde
de genegenheid
de afstand
je verleidelijke beweging
de kus voor een ander
je sensuele uitstraling
niets ervan is voor mij
het gedrag
de afwijzing
de oogopslag
het is allemaal niks
Fleurtje: | Zondag, november 03, 2002 13:18 |
Heel mooi verwoord . . . Herken de gevoelens uit men eigen leven . . . Lots of Love, Fleur | |