was er maar
een klein beetje hoop
voor jouw en mij
was er in deze wereld maar plaats
voor jouw en mij
was het maar "ment to be"
was er maar hoop
*geen gedicht om mega depri te doen , maar om een klein stukje van het gevoel van een mislukte liefde weer te geven*