Als een rollende bal,
tollend en tollend,
rol je door het leven,
je bent niet alleen,
anderen rollen op dezelfde snelheid
simultaan, bij jou in de buurt.
Je enige houvast,
je klampt je er aan vast.
Je ziel,
de enige die je kan stoppen,
Wil je reflecteren in mij?
Zo kan ik een duistere grens voorbij.