lieve jij ,
Ik schrijf je dit kleine briefje om te zeggen
dat ik ontzettend veel van je hou
och,het is zo'n cliché zinnetje he , maar toch betekent het zo veel , geloof me maar
je bent een hele rijkdom voor mij
je maakt me gelukkig met je lieve woordjes,je glimlach , je aanwezigheid
je maakt me blij wanneer ik zo diep in de put zit
je beschermt me tegen de pijn
och , het is gewoon onbeschrijfbaar
Ik weet niet waarom ik het hier allemaal typ ,
misschien is het omdat ik wil dat iedereen dit zou kunnen lezen
we blijven sterk ondanks alle tegenwerkingen van onze omgeving ,
we blijven geloven in onze liefde
we blijven sterk ,
jij en ik
jij en ik samen
want samen komen we er !!!
Je keppie