De vochtigheid van je lippen
vormt druppeltjes dauw op mijn hart
De stralenkrans rond je ogen
Doet mij vergeten wat ik heb geleefd
Heb ik je al vaker gezien?
Geen woorden die ons afleiden
De zoetheid van je stem
proef ik op mijn tong
De lucht trilt van onze hitte
Toch huiver ik met
een glanzende huid
Je naam ben ik even vergeten
maar ik weet toch niet wie ik ben
Alles is nu waarneming
Bewustzijn verdoofd door genot
Dit is nieuw maar toch bekend