verregende dagen
altijd maar klagen
krijg nooit eens rust
wanneer de natuur mij kust
lig op bed en hoor de wind
wacht tot de windvlaag mij vind
en mee neemt naar de nacht
datgene waar ik naar smacht
voel de regen
verzet me er tegen
word moe
van de wind
dat die mij maar niet vind