Ik huppel door de straten
vrolijk en uitgelaten
met een leuk deuntje in m'n kop
mijn geluk kan niet op
Ik zie alles door een roze bril
Mijn gedachten draaien rond
Ik kan gewoon niet stil staan
en steek de anderen aan
op de achtergrond
Een zonnestraal streelt mijn gezicht
ik voel me oh zo licht
de wereld draait zo mooi rondom mij
nooit eerder voelde ik me zo blij
Eigenlijk best wel raar
want er is geen reden
Gewoon zomaar...
(duo gedicht met egeltjeEvy)