Verliefd op een droomvrouw
Lieve Cathy, ik denk alleen aan jou,
behalve een wereldvrouw, haal je mijn hart uit de kou.
Cupido raakte mijn hart met zijn pijlen,
voor jou reis ik kilometers of mijlen.
Om bij jou te zijn en daar blijf ik mee doorgaan,
voor jou kom ik zelfs, als je daar bent, op de maan.
Ik zou je naam daar heel hard schreeuwen,
harder dan het krijsen van een groep meeuwen.
Lieve Cathy, ik ben verliefd
Dit is zo’n heerlijk en lekker gevoel,
jij weet als geen ander wat ik bedoel.
Oh wat voelt dat heerlijk, wat voelt dat fijn,
lieve schat "ik wil voor altijd bij je zijn".
Misschien komt het ooit die tijd,
dat niets of niemand anders ons nog scheidt.
Bij jou voel ik me zo heerlijk, zo fijn,
lieve Cathy met jou leven, dat is een festijn.
Xxx - kusjes - xxx