Wat begon als een onschuldige vriendschap
Groeide uit tot heel wat meer
Beetje bij beetje, stap voor stap
Gingen we alsmaar verder, keer op keer
Tot we beiden de balans moesten opmaken
En jij voor de ander koos
Alle dromen moest ik toen staken
Ik was volkomen doelloos
Mijn vriendschap wil je niet kwijt
Nee dat wil ik ook niet
Maar aankunnen, nee tot mijn spijt
Al doet het me heel veel verdriet
Ik moet echt voor mezelf gaan kiezen
Kan geen rekening meer houden met jou
En ja de vriendschap zal ik moeten verliezen
Hoewel ik nog steeds heel erg veel van je hou