zoveel nagedacht,
kwam het dan door mij?
wakker liggen iedere nacht,
waren het dan dingen die ik zei?
viel het dan echt niemand op,
de veranderingen die ik voelde?
Ik voelde zo'n gigantische wrok,
had dan niemand een idee wat ik bedoelde?
Tot het eindelijk uitgesproken werd,
ik bleek niet de enige te zijn!
Zij waren ook zo alert,
de veranderingen die ik zag.. waren lang niet zo klein!
Ik sta dus niet alleen,
bijna iedereen weet precies wat ik bedoel..
En geloof me dit bedoel ik echt niet gemeen,
Ik zeg alleen eerlijk wat ik voel!
Conclusie: Iedereen veranderd!