De tijd was snel vervlogen,
veel te snel gegaan.
De ontmoeting met jou mooie ogen,
deed m'n hart even stilstaan.
Niemand begreep het tussen jou en mij.
Ik wilde je niet verliezen.
Maar ik was te jong en niet vrij,
om zelf te beslissen en te kiezen.
Ik denk nog aan je,elke dag.
In mijn hart zit een grote kras.
want er was helemaal niemand die zag,
dat ik ECHT verliefd was.