Gek is dat,
dat ik nooit over je dicht of schrijf.
Wel stom eigenlijk,
want je bent voor mij een heel groot tijdverdrijf.
Je doet zoveel voor me,
je bent zo belangrijk voor me.
Ik zou geen wereld willen zonder jou,
ik ben een onderdeel van je.
Raar maar waar,
en het voelt zo goed.
Ik ben trots op mijn vader,
omdat ik het wil zijn, niet omdat het moet.
Je wilt me overal bij helpen,
staat altijd voor me klaar.
Samen hebben we lol,
voor altijd daar.
In mijn mooie leventje,
als een prinses op een troon.
Ik voel me gelukkig
ik hou van jou, gewoon
omdat ik het wil.
Je bent lief papa,
dankje voor dit fijne bestaan,
ik ben trots op jou papa!