Mijn geliefde,
Liefd is iets heel bijzonders,
zonder liefde kan ik niet
en als mijn liefde niet beantwoord wordt
doet het me alleen maar verdriet.
Ik wou dat die liefde bij haar weer naar boven kwam,
al was het maar voor een keer in mijn leven.
ik wacht nog steeds op al haar liefde,
liefde die ze me ooit nog eens gaat geven.
Nu is het voorlopig eerst nog hopen, afwachten en alles in mijn fantasie wereld beleven.