vorig jaar is mijn grote liefde
uit mn leven weggerukt
hij was nog maar
zestien jaar
hij is er niet meer
omdat een automobilist meende dat ie
onder invloed kon rijden
of wist hij dat niet
wou hij het niet weten
deed ie het om stoer te zijn
ach wat maakt het ook uit
ik blijf achter met mijn verdriet