je hebt altijd voor je leven gestreden
en toch ben je nu overleden
een keer zei je:ik blijf strijden want daar is het leven te mooi voor
dan zette je weer door
maar toch moest die rotdag eens komen
dat je niet meer kan dromen
of juist alleen maar wel
een engeltje kwam je toen halen
en je ging mee
want je had geen idee
en zo plosting was je er niet meer
en we zullen je nooit meer zien en ook niet vergeten
ik zal je missen maar ik moet door je zei je
dag lieverd rust zacht