ik hield van jou
en jij van mij een beetje
ik begrijp niet wat je me aan kon doen
en hoe
heb je daar zoveel plezier aan of zo
ik zie je elke dag
en elke keer kijk je me aan met diezelfde lach
waarom?
ik heb dagen lang aan je gedacht
ja, ook van die ene nacht
als je me zou vragen om opnieuw te beginnen
dan krijg ik pijn in m'n hart, alles zegt "NEEN" vanbinnen
al zeg je, misschien maar voor heel even...
nee!
nooit meer in heel mijn leven!!