Je kwam bij me deze nacht
hierop had ik zo lang gewacht
Maar je kon niet blijven,je moest gaan
is het nu weer voor een tijd gedaan?
Waarom moet je steeds weg,naar die ander toe?
het doet me zo een pijn,ik ben het wachten zo moe
Maak een keuze,laat het me weten
want het is zo moeilijk jou te vergeten
Ik blijf hopen,maar niet voor altijd
maak je keuze en geef me zekerheid