Een lichtje in mijn donker...
Je bent een hoop geworden
Een droom die niet uitkomt
Een illusie die ik probeer
te verwerken...
Ik speel de toetsen nog een keer
Probeer een noot te zingen
Maar alles zit dicht
De piano,noch mijn stem speelt...
Je hebt de klanken meegenomen
Daar waar alleen jij ze kan horen
Ik mag ze niet meer terugvragen
Ze hangen vast aan jou...
An-Sofie je bent een naam geworden
Een stem die in mij zit,...
Een sterkte als ik zwak ben
Een lichtje in mijn donker...
+ 27 januari 2002