nog steeds een zwak voor jou
maar of ik van je hou
dat kan ik niet met zerkheid zeggen
dat valt ook niet uit te leggen
we hebben nooit iets gehad
dat kwam niet op ons pad
nu heb je een ander
het deed me pijn
vond het niet fijn
dat je wel van haar houd
en mij hier laat staan: koud!
maar nu is het voorbij
en ligt die tijd achter mij
ik kan weer gewoon met je praten
zonder dat ik je gelijk ga haten
ik hoop dat wat ik voelde voor jou
niet allen van mijn kant kwam
maar ook een beetje van de jouë
dat je ook een beetje van mij bent gaan houwen
jou zou ik nooit vergeten
dat mag je ook best weten
vriendschap ik wat ik nu voel
snap je wat ik daar mee bedoel?
denk nog eens aan mij!
ik hou van je!