Terug in mijn leven…
Nooit durven dromen..
Nooit durven zeggen..
Dat ik je zo mis..
Het leven ging verder,
Voor ons allebei..
Maar het liefste wilde ik,
Jou weer aan mijn zij..
Durfde het niet te zeggen,
Kon het je niet uitleggen..
Dat ik 1 grote fout heb gemaakt,
Die ons beiden diep had geraakt
Nu ben je terug..
Ik ben blijer dan ooit
Het lijkt wel of je mijn gedachten
Hebt gehoord
Een heel nieuw leven..
Samen… jij en ik
Weet dat ik je nu
Nooit meer laat gaan !!
Onze liefde zal voor altijd blijven bestaan !!
Ik hou van je…
Idster
15/01/2001