Jij, alleen jij
geeft me de moed
om opnieuw te leven,
mijn lichaam te aanvaarden,
jij gaf mijn vertrouwen terug,
jij luisterd en leerde
me liefde geven.
mijn gevoelens te tonen,
jij maakt mij alleen gelukkig,
nu kan ik gewoon iemand
graag zien, iemand die mij zo
begrijpt.
Zo een gevoel kende ik nooit.