Leven zoals ik met geen ander leven ook te vergelijken Leven zoals ik hoe ondenkbaar ook vermoeiend, zwaar haast elke dag weer in staat
direct aan te bezwijken Leven zoals ik is leven om te leven Om niets anders meer aan iets anders te geven Leven is één keer nooit meer terug te halen Daarom leef ik voor nu kan nooit meer corrigeren de stempel van mijn falen Haal de tegel van mijn muur plak mij weg in ieder gebouw Ooit zal mijn roep te horen zijn zo waar als ik leven zou....