Bij alles wat ik wil zeggen schieten woorden te kort
Ik wil het wel proberen maar ik weet toch dat het niets wordt
Want alle klanken die uit mijn mond te voorschijn komen
Meten niet aan bij mijn gedachten en dromen
Ik wil zo graag zeggen dat ik van je hou
En dat ik wens dat alles niet zo wezen zou
Dat ik knokken wil om onze vriendschap te laten bestaan
En dat deze nog velen jaren door mag gaan
Ik wil je zeggen dat je niet hoeft te huilen
Dat het niet nodig is om weg te schuilen
Want ook al hebben we soms pijn
Ik weet dat we bij elkaar veilig kunnen zijn
Ik wil je vertellen dat het allemaal vast wel goed komt
Het gebeurt altijd wel eens dat het wat regent of dat het stormt
Maar weet na regen komt altijd weer zonneschijn
Er komt een dag dat ook deze narigheid weer over zal zijn
Ik wil je zeggen dat het me spijt dat ik het je zo moeilijk maak
Dat ik soms onbewust of expres je zwakke plekken raak
Maar ik weet het gewoon even niet meer, ik ben zo bang
Want soms praten we zo wrang
Ik wil je gewoon zeggen dat je moet blijven geloven
We kunnen alles tegen elkaar zeggen, en je moet me beloven
Dat we eerlijk tegen elkaar zijn, en het gewoon blijven proberen
En hoe het verder gaat.. de tijd zal het leren
*31-10-2002*