leef,leef in deze wereld
vol met wraak en geweld,
oorlog en verdriet,
deze wereld is een echte
hoop, mens waarom verniel je dit
waarom al die slachtoffer,
we werden onstaan om te leven
en wij vernielen nu onze eigen levens
is dit nu zo belangrijk moeten we nu altijd alles
bezitten, mogen we nu niet eindelijk eens met
rust leven of is dit te veel gevraagd,
laat ons allen in vriendschap leven,
laat ons allen mekaar helpen,
laat ons allen mekaar lief hebben,
jullie zullen zien,oh oh de wereld
is beter....